Hover on image to enlarge

Set galeata pentru aplicare si spalare chit de rosturi, 2 x drisca, 20 L MART-260023

MART-260023
in stoc
155.00 lei
+

Comenzile plasate pe site sunt tratate cu prioritate.

Comanda minima 25 lei Livrare prin curier - de la 19 lei Call Center L-V: 08.00 - 20.00 ; S: 08.00 - 16.00

Set cu galeata pentru aplicarea si spalarea chitului de rosturi: alegerea ideala pentru o eficienta crescuta

Folosit de profesionistii in amenajari interioare, setul cu galeata pentru aplicarea si spalarea chitului de rosturi de la Artool este un instrument esential in etapa de finisare. Acesta permite reducerea semnificativa a timpului de lucru si, totodata, asigura obtinerea unor rezultate impecabile, fara urme sau pete.

Ce include setul pentru aplicarea chitului de rosturi?

Acest set practic ce face parte din gama noastra de accesorii pentru montat gresie si faianta include urmatoarele elemente:

  • galeata de 20 de litri - aceasta este echipata cu un gratar integrat pentru scurgerea eficienta a sedimentelor, care vor ramane in partea de jos a galetii. Pe galeata sunt montate si 3 role din plastic ce favorizeaza scurgerea surplusului de apa din drisca cu burete cu care se spala rosturile. De asemenea, galeata este echipata cu 4 roti si un maner practic, pentru a asigura un transport facil in zona de lucru;
  • drisca de 13 x 27 cm cu cauciuc moale de 10 mm - aceasta drisca este proiectata pentru aplicarea precisa a chitului de rosturi. Grosimea optima a cauciucului garanteaza durabilitate si rezistenta in timp, asigurand o experienta de utilizare indelungata;
  • drisca de 12 x 26 cm cu burete crestat hidroabsorbant - pachetul include, de asemenea, o drisca pentru spalarea chitului, dotata cu un burete hidroabsorbant ce retine o cantitate sporita de apa, facilitand spalarea eficienta a rosturilor.

Descriere

center">

Va recomandam