Transport Gratuit
Hover on image to enlarge

Set 2 x Suport numar inmatriculare auto portocaliu Autolux

STC-223644
Momentan Indisponibil
34.99 lei

Comenzile plasate pe site sunt tratate cu prioritate.

Comanda minima 25 lei Livrare prin curier - de la 19 lei Call Center L-V: 08.00 - 20.00 ; S: 08.00 - 16.00
ProducatorAUTOLUX ART
Descriere

Suport numar inmatriculare auto portocaliu Autolux


 


            Montaj Placuta Inmatriculare


 


 1. Se fixeaza panoul din plastic pe bara din fata si/ sau spate a autoturismului prin prindere cu suruburi in locasele specifice autoturismului.


 2. Se introduce placa de inmatriculare in partea superioara a panoului, ghidandu-se in acelasi timp intre laturile panoului pana la contactul total cu fata panoului. Se verifica daca placa de inmatriculare a luat contact total cu toata suprafata panoului.


 3. ATENTIE!! Montajul baghetei se face NUMAI din partea dreapta a suportului catre partea stanga. Pentru a asigura placa de inmatriculare, se fixeaza bagheta prin introducerea acesteia cu capatul din partea dreapta in locasul prevaut la partea inferioara a panoului. In continuare se apasa din loc in loc pe bagheta spre partea stanga a acesteia pana la clipsarea ei definitiva in toate punctele.


 


Demontare placuta inmatriculare


 


   Demontarea placutei de inmatriculare se face NUMAI din capatul stang al baghetei. In modul inchis (clipsat) bagheta are o siguranta.


Pentru a declipsa bagheta se apasa mai intai cu mana in jos la maxim pe capatul stang al baghetei, se mentine in aceasta pozitie, apoi se extrage usor in exterior.


 Bagheta se declipseaza si se extrage de pe panou din partea stanga catre partea dreapta a suportului de numar.


 

Specificatii

Producator:
AUTOLUX ART

Va recomandam