Hover on image to enlarge

Michelin CrossClimate 2 SUV ( 255/45 R19 104H XL, VOL ) MDCO3-R-449386

MDCO3-R-449386
in stoc
1165.58 lei
+

Comenzile plasate pe site sunt tratate cu prioritate.

Comanda minima 25 lei Livrare prin curier - de la 19 lei Call Center L-V: 08.00 - 20.00 ; S: 08.00 - 16.00
Descriere

Rămâi în miș care oriunde, pe orice vreme, de la primul până la ultimul kilometru cu MICHELIN CROSSCLIMATE 2 SUV - expertul anvelopelor all season pentru SUV-uri ș i parte a celei mai bine vândute game de anvelope în Europa

  • Anvelopa MICHELIN CrossClimate 2 SUV, creată pentru toate anotimpurile
  • EXPERTUL ANVELOPELOR ALL-SEASON pentru SUV-uri
  • Certificată pentru condusul pe zăpadă (marcaj 3PMSF)
  • Lider în materie de performanț e pe carosabil umed ș i zăpadă la limita legală de uzură
  • Lider în materie de frânare pe carosabil uscat
  • Lider în materie de longevitate fără a compromite siguranț a

Economiseș te timp ș i bani cu o anvelopă sigură all-season
Pentru siguranț ă pe ș osea pe tot parcursul anului, ai încredere în MICHELIN CROSSCLIMATE 2 SUV, parte a celei mai bine vândute game de anvelope europene. Dispune de tehnologiile MICHELIN EverGrip pentru cea mai bună frânare pe drumuri uscate, umede sau înzăpezite. Această anvelopă certificată 3PMSF oferă o creș tere de aproape 20% a tracț iunii pe zăpadă , o reducere în medie de 5 metri la frânarea pe zăpadă ș i o reducere în medie de 2 metri la frânarea pe carosabil umed în comparaț ie cu principalii săi concurenț i. Economiseș te timp ș i bani la schimbările sezoniere cu această anvelopă all-season.

Bazează-te pe siguranț a care durează în orice tip de vreme
Elimină grijile cu MICHELIN CROSSCLIMATE 2 SUV, cea mai bună anvelopă all-season, pentru siguranț ă făcută să dureze. Această anvelopă pentru SUV-uri oferă în medie cu 5.000 de kilometri în plus faț ă de principalii săi concurenț i, menț inând în acelaș i timp cele mai înalte performanț e de siguranț ă în orice condiț ii meteorologice. Prezintă caneluri în formă de V pentru o mai bună scurgere a apei ș i construcț ie MaxTouch pentru o distribuț ie uniformă pe carosabil, oferind o durată de viaț ă mai lungă a benzii de rulare fără compromiterea siguranț ei.

Va recomandam