Hover on image to enlarge

Masa de toaleta/machiaj, Artool, Vanessa, stejar wotan, cu oglinda si LED-uri, 130x43x143 cm MART-139007

MART-139007
in stoc
1399.06 lei
+

Comenzile plasate pe site sunt tratate cu prioritate.

Comanda minima 25 lei Livrare prin curier - de la 19 lei Call Center L-V: 08.00 - 20.00 ; S: 08.00 - 16.00

Masa de toaleta/machiaj, Artool, Vanessa, stejar wotan, cu oglinda si LED-uri, 130x43x143 cm


Masa de toaleta/machiaj Vanessa in culoarea stejar wotan este o piesa de mobilier eleganta si practica, proiectata pentru a satisface nevoile si preferintele persoanelor care cauta un spatiu dedicat pentru a-si ingriji frumusetea si a-si stoca cosmeticele si bijuteriile. Aceasta masa este prevazuta cu o oglinda mare si 12 lumini LED incorporate, ceea ce o face ideala pentru aplicarea machiajului sau coafurii.

Este finisata in culoarea naturala a lemnului, stejar wotan si are dimensiunile de 130x43x143 cm, ceea ce o face suficient de mare pentru a fi utilizata cu confort si destul de compacta pentru a se potrivi in camere cu spatiu limitat.

Masa este dotata cu multiple compartimente de depozitare, care ajuta la organizarea si protejarea obiectelor de pret. 

Oglinda mare incorporata in masa de toaleta/machiaj Vanessa ofera o imagine clara si detaliata, ceea ce faciliteaza aplicarea machiajului si coafurii. In plus, 12 lumini LED de calitate superioara sunt incorporate in jurul oglinzii pentru a oferi o lumina suficienta pentru a vedea detaliile de care ai nevoie in timp ce te machiezi sau te coafezi.

Masa de toaleta/machiaj Vanessa in culoarea stejar wotan este o piesa de mobilier eleganta si functionala, care ofera spatiu suficient de depozitare si o oglinda mare cu 12 lumini LED incorporate. Este ideala pentru persoanele care cauta un spatiu dedicat pentru ingrijirea frumusetii si stocarea bijuteriilor si a cosmeticelelor, iar finisajul natural al lemnului adauga un aspect rustic si cald camerei tale.

 src=https</div>
	                        
                                                        </form>


                                                            

                                    
                            
                        </div>
                    </div>

                </div>
            </div>
                


                
     	<div class=

Descriere

//www.artool.ro/userfiles/65a81db3-195c-4db7-b495-805aeefd4dc1/Image/Masa_de_toaleta_machiaj,_Artool,_Vanessa,_stejar_wotan,_cu_oglinda_si_LED-uri,_130x43x143_cm--2.jpg" />

Caracteristici

Va recomandam