Hover on image to enlarge

Continental VanContact Eco ( 215/65 R15C 104/102T 6PR ) MDCO3-R-369560

MDCO3-R-369560
in stoc
863.91 lei
+

Comenzile plasate pe site sunt tratate cu prioritate.

Comanda minima 25 lei Livrare prin curier - de la 19 lei Call Center L-V: 08.00 - 20.00 ; S: 08.00 - 16.00
Descriere

Eficienț ă ridicată a consumului de carburant mulț umită unui compus inovator.
Un amestec inovator de polimeri echilibrează conflictul dintre performanț a pe carosabil umed ș i rezistenț a la rulare ș i îl aduce la un nou nivel fără precedent. Oferă un comportament excelent la deformare prin adaptarea perfectă la drum, având ca rezultat o absorbț ie mai redusă de energie. Aditivii ș i răș inile nou dezvoltate au un efect stabilizator asupra anvelopei. Toate acestea conduc la o rezistenț ă scăzută la rulare ș i la o utilizare eficientă a anvelopelor.

Randament kilometric îmbunătăț it printr-un profil optimizat pentru uzură.
Comparativ cu profilul dovedit ContiVanContact™ 200, profilul de bandă de rulare complet nou dezvoltat al VanContact™ Eco este caracterizat de nervuri stabile ș i de lăț ime egală în centru ș i pe umerii anvelopei. Acest lucru duce la o presiune împărț ită mai egal în pata de contact, reducând vizibil abraziunea. În plus, îmbunătăț eș te proprietăț ile de manevrabilitate în cazul transportului de sarcini grele.

Designul inovator al canelurii îmbunătăț eș te confortul legat de nivelul de zgomot.
Anvelopele VanContact™ Eco sunt prevăzute cu un design inovator al canelurilor. Acesta se caracterizează prin unghiuri mai mici ș i, prin urmare, părț i laterale mai abrupte ale fiecărei caneluri individuale. În timp de menț ine o performanț ă constant ridicată pe carosabilul umed, noul design asigură o absorbț ie mai bună a zgomotului ș i generează un nivel de zgomot mai redus. Prin această tehnologie oferim confortul unui nivel optim de zgomot pentru o anvelopă de furgonetă.

Va recomandam