Hover on image to enlarge

Continental VanContact A/S Ultra ( 235/60 R17C 117/115R 10PR ) MDCO3-D-126112

MDCO3-D-126112
in stoc
1244.56 lei
+

Comenzile plasate pe site sunt tratate cu prioritate.

Comanda minima 25 lei Livrare prin curier - de la 19 lei Call Center L-V: 08.00 - 20.00 ; S: 08.00 - 16.00
Descriere

Proiectată pentru a rezista. Indiferent de anotimp.

Vă oferă mobilitate pentru timp îndelungat.
La fel cum orice afacere de succes îș i propune să creeze relaț ii de durată, obiectivul nostru este acela de a vă fi alături cât mai mult timp posibil. Acesta este motivul pentru care am creat VanContact™ A/S Ultra - o anvelopă all-season de cursă lungă. Blocurile groase de cauciuc dispuse precum cărămizile ș i un colier de uzură care se extinde pe toată partea laterală a anvelopei îi conferă un flanc deosebit de stabil ș i de robust. Aceste caracteristici asigură o înaltă durabilitate ș i reduc probabilitatea deteriorărilor datorate bordurilor - deci nu va trebui să vă faceț i griji în ceea ce priveș te achiziț ia de anvelope noi mult timp de acum înainte.

Faceț i faț ă următoarelor sezoane de iarnă.
Nu puteț i aprecia cu adevărat cât de fiabilă este o anvelopă all-season până când nu ninge. Acesta este motivul pentru care am prevăzut VanContact™ A/S Ultra cu numărul potrivit de caneluri laterale, care captează mai multă zăpadă pentru a asigura o manevrabilitate extra-precisă ș i oferindu-vă, în acelaș i timp, aderenț ă fiabilă, frânare excelentă pe zăpadă ș i stabilitate ridicată. Vă puteț i baza întotdeauna pe anvelopa dumneavoastră, aceasta vă va ajuta să depăș iț i în siguranț ă iarna care vine - precum ș i pe cele care urmează.

Fără semne vizibile ale trecerii timpului.
Indiferent câț i kilometri parcurgeț i, abia dacă îi veț i putea distinge cu anvelopa VanContact™ A/S Ultra. Pentru a reuș i acest lucru, am dezvoltat un nou sistem inovator de umplere, care asigură o rezistenț ă excelentă la rulare. În plus, cel mai nou compus, cu polimeri funcț ionalizaț i, permite un randament kilometric ridicat ș i asigură o performană extraordinară la uzură. Pentru o experienț ă plăcută la condus, care oferă aceeaș i senzaț ie ca în prima zi, chiar ș i după mult timp.

Va recomandam