Hover on image to enlarge

Continental PremiumContact 7 ( 225/45 R18 95Y XL EVc ) MDCO3-D-126995

MDCO3-D-126995
in stoc
788.15 lei
+

Comenzile plasate pe site sunt tratate cu prioritate.

Comanda minima 25 lei Livrare prin curier - de la 19 lei Call Center L-V: 08.00 - 20.00 ; S: 08.00 - 16.00
Descriere

Manevrabilitate superioară pe orice fel de vreme.
Deoarece condiț iile meteorologice nu ar trebui să vă afecteze niciodată siguranț a ș i confortul în timpul condusului, am proiectat o anvelopă care permite manevrabilitatea precisă a vehiculului pe drumuri umede ș i pe drumuri uscate. Datorită tehnologiei sale cu profil adaptiv, această anvelopă vă poate duce oriunde, pe orice fel de vreme, fără să fie nevoie să ieș iț i vreodată din zona voastră de confort.

Confortul întâlneș te siguranț a, indiferent de maș ina pe care o alegeț i.
Indiferent dacă doriț i să mergeț i într-o excursie cu maș ina de familie sau pur ș i simplu doriț i să vă bucuraț i de experienț a condusului în maș ina voastră electrică, anvelopele PremiumContact 7 oferă un confort remarcabil, un nivel adecvat de siguranț ă ș i un consum îmbunătăț it de combustibil, indiferent de configuraț ia vehiculului. Pentru că suntem de părere că o experienț ă de conducere premium nu ar trebui să depindă de tipul de maș ină pe care o alegeț i.

Nu este nevoie de încălzire.
„Orice alergător are nevoie mai întâi de o încălzire adecvată!” Am auzit cu toț ii această zicală din lumea sportului. Dar orice regulă are ș i o excepț ie. Noua componentă RedChili a anvelopelor PremiumContact 7 vă permite să săriț i peste faza de încălzire ș i vă garantează o frânare sigură încă din prima clipă. Este timpul să experimentaț i condusul cu anvelope care sunt gata pregătite de drum.

Va recomandam