Hover on image to enlarge

Continental ContiSportContact 5P ( 255/40 ZR20 (101Y) XL MO ) MDCO3-R-376853

MDCO3-R-376853
in stoc
1252.05 lei
+

Comenzile plasate pe site sunt tratate cu prioritate.

Comanda minima 25 lei Livrare prin curier - de la 19 lei Call Center L-V: 08.00 - 20.00 ; S: 08.00 - 16.00
Descriere

Rulare rapidă. Frânare rapidă. ContiSportContact™ 5 P - performanţă şi siguranţă pentru maşinile sportive, maximum de adrenalină la volan.

Ultima inovaţie a experţilor Continental. O anvelopa ultraperformantă care oferă maximum de siguranţă şi plăcere la volanul autoturismelor sport. ContiSportContact™ 5 P este individual ajustată pentru a întruni cerinţele specifice ale punţii faţă şi spate ale vehiculului. Având o direcţie precisă şi aderenţă maximă în orice condiţii, vehiculul atinge potenţialul maxim pe şosea. ContiSportContact™ 5 P nu numai că poate rula cu viteze foarte mari - dar şi frânează extrem de rapid. De aceea este recomandată de către experţii în domeniu tuning-ului. ContiSportContact™ 5 P este disponibilă la dimensiuni începând de la 18 inch.

Conceput pentru vehicule sport ș i de înaltă performanț ă. Anvelopa super-sportivă, cu manevrabilitate superioară, pentru o experienț ă cât mai plăcută. Avându-ș i originea în Germania, Continental oferă anvelope premium cu performanț ă optimă la frânare ș i siguranț ă. Precizie desăvârș ită la realizarea de viraje ș i manevrabilitate sportivă, precum ș i distanț ă scurtă de frânare, datorită tehnologiei Black Chilli. Câș tigător al Testului Auto Bild autoturisme sport în cadrul textului lor pentru anvelope de vară  2014 (dimensiunile testate: 255/40 R 19 ș i 285/35 R 19).

Avantajele dvs.

  • Direcţie precisă şi manevrabilitate sportivă
  • Aderenţă excelentă şi stabilitate în viraje
  • Distanţă scurtă de frânare pe suprafeţe ude şi uscate
  • Optimizată pentru a întruni cerinţele specifice diferite ale punţii faţă şi spate ale vehiculului

Va recomandam