Colant Auto

               Datorita unor numerosi factori suprafata masinii se poate zgaria, fapt ce ne pune in situatia de a revopsi masina, un  procedeu destul de costisitor. In acest caz insa, colantul auto reprezinta o solutie eficienta dar si avantajoasa simultan avand in vedere ca aceasta ascunde orice urma de zgarietura dar si protejeaza vopseaua masinii de diversi factori. Colantul auto este extrem de usor de aplicat si de curatat fara riscul de a-l zgaria. Un alt avantaj pe care colantul auto il aduce este schimbarea completa a infatisarii autovehiculului care il va face sa arate ca nou. Colantul auto este o alegere ideala pentru capota, plafon, oglinzile exterioare dar si pentru suprafetele de plastic din interiorul masinii.

         In categoria Colant Auto gasesti piesa potrivita pentru masina ta. Verifica lista de produse de mai jos si alege piesa care ti se potriveste. Daca nu gasesti ceea te intereseaza contacteaza-ne, consultantii nostri iti stau la dispozitie daca ai nelamuriri sau intrebari suplimentare. Autolux este situl companiei PROMOTOR ce activeaza de peste 10 ani si iti ofera siguranta comenziilor tale.
15.00 lei  
93.00 lei  
Folie protectie caroserie 1 x 1,26m. ORACAL TopCars
Folie protectie caroserie ORACALProtejeaza masina impotriva zgarieturilor , mareste durata vopselei.Pret/metru 1 x 1.26m.Se vinde la metru, lung...