Hover on image to enlarge

Bridgestone Potenza S007 RFT ( 285/35 ZR20 (100Y) runflat ) MDCO3-R-369492

MDCO3-R-369492
in stoc
1679.53 lei
+

Comenzile plasate pe site sunt tratate cu prioritate.

Comanda minima 25 lei Livrare prin curier - de la 19 lei Call Center L-V: 08.00 - 20.00 ; S: 08.00 - 16.00
Descriere

Bridgestone Potenza S007 RFT

Bridgestone a dezvoltat anvelopele Potenza S007 special pentru automobile super sport cu viteze ridicate care cer un nivel extrem de mare de forț ă laterală din cauza configuraț iei lor sportive. Modelul inovativ e constituit din blocuri rigide care asigură responsivitate excelentă ș i aderenț ă incredibilă pe drum uscat. Banda largă de rulare exterioară în combinaț ie cu construcț ia specială a carcasei asigură aderenț ă maximă la viraje chiar ș i în cele mai grele condiț ii de încărcare.

Competitori:

Michelin Pilot Super Sport, Pirelli Pzero

Caracteristici:

  • Performanț ă la viteze mari
  • Responsivitate promptă a sistemului de direcț ie
  • Aderenț ă maximă la viraje

Vehicule ț intă:

Modele super sport de prestigiu precum: Ferrari 599 GTE, Porsche 911 Turbo S, Ferrari 612 Scaglietti

Tehnologie run flat

Anvelope run flat pentru mai multă siguranț ă.

O pană la anvelopele standard duce de regulă la pierderea controlului direcț iei. Totodată vă pune în pericol adiț ional pentru că va trebui să schimbaț i anvelopa la marginea drumului. Cu tehnologia run flat,* dacă anvelopa e strapunsă, nu se va dezumfla brusc - ceea ce înseamnă că puteț i continua să conduceț i în siguranț ă.

Aceasta din cauză că peretele lateral mai gros al anvelopei este reîntărit semnificativ ș i fabricat din cauciuc rezistent la căldură. Poate duce în siguranț ă greutatea automobilului pentru o perioadă scurtă, în ciuda pierderii totale a presiunii aerului.

Siguranț a pe primul loc

Chiar ș i la o viteză relativ ridicată ș i pe o distanț ă lungă – de regulă 80 km/oră ș i 80 km – automobilul dumneavoastră va rămâne stabil, iar dumneavoastră veț i fi în control. Astfel, aț i putea ajunge până la următorul atelier auto pentru a schimba anvelopa. Un alt avantaj este faptul că nu va fi nevoie să căraț i o anvelopă de rezervă - ceea ce înseamnă o greutate mai mică ș i mai mult spaț iu de depozitare.

Cu toate că acesta este un progres important în ceea ce priveș te securitatea, devotamentul Bridgestone către îmbunătăț ire continuă a dus la dezvoltarea unei noi generaț ii de anvelope run flat. Cu un perete lateral mai subț ire plus două tehnologii noi de supresie a căldurii care limitează deformarea anvelopei – compozitul Nano Pro-Tech™ ș i plăcuț e de răcire – rezultatul este confort ș i siguranț ă substanț ial îmbunătăț ite.

Continuaț i să conduceț i după o pană

Având un perete lateral mai gros ș i întărit, anvelopele Bridgestone RFT pot face faț ă în siguranț ă greutăț ii maș inii pentru o perioadă scurtă. Ceea ce înseamnă că nu veț i pierde controlul asupra direcț iei ș i nu va trebui să schimbaț i anvelopa la marginea ș oselei.

Descoperiț i noua generaț ie de anvelope run flat

Peretele lateral întărit este proiectat folosind noul compozit Nano Pro-Tech™ de la Bridgestone. Acest compozit revoluț ionar de cauciuc optimizează distribuirea moleculelor de carbon pentru a minimiza frecarea dintre ele. Acest lucru duce la reducerea semnificativă a generării de căldură, fapt ce ajută anvelopa să-ș i menț ină forma, chiar ș i cu noul perete lateral mai subț ire.

Cool ș i în control

Noua generaț ie runflat Bridgestone RFT mai au încă o îmbunătăț ire importantă. Pentru a suprima generarea de căldură la exteriorul anvelopei, au fost adăugate plăcuț e de răcire. Ele întrerup fluxul de aer ș i direcț ionează aerul rece spre suprafaț a anvelopei. Din nou, asta înseamnă mai puț ină căldură ș i o anvelopă care îș i menț ine forma după ce a pierdut toată presiunea aerului.

Va recomandam