Tratament Parbriz Hidrofob Anti Ploaie Aquapel Profesional - 6 Luni Durabilitate AQP

AQP-AQPL006
in stoc
45.99 lei
Reduceri cantitate
+

Comenzile plasate pe site sunt tratate cu prioritate.

Comanda minima 25 lei Livrare prin curier - de la 19 lei Call Center L-V: 08.00 - 20.00 ; S: 08.00 - 16.00
ProducatorAquapel
Cumpără împreună

Descriere

SOLUTIE PROFESIONALA CARE LA PESTE 60 KM/H OFERA POSIBILITATEA DE A NU FOLOSI STERGATOARELE PE TIMP DE PLOAIE.
AQUAPEL ESTE O SOLUTIE PROFESIONALA REZISTENTA IN TIMP.

Se aplică în doar 10 minute pe parbrizul mașinii, pentru a permite o vizibilitate clară în trafic pe timp ploios.

Îmbunătățește vizibilitatea cu 34% și durează până la 6 luni.

Aquapel Tratament Hidrofob Geamuri a fost dezvoltat de PPG Industries SUA, lideri de piata in tehnologia sticlei fiind considerat cel mai bun tratament din lume. Folosind tehnologie dezvoltata pentru industria aviatica, Aquapel Tratament Hidrofob Geamuri formeaza o legatura chimica cu geamul ceea ce creste capacitatea de respingere a apei, drept urmare apa curge foarte usor de pe geamuri. Aquapel Tratament Hidrofob Geamuri se aplica in doar cateva minute pe parbrizul curatat si uscat sau pe orice fel de suprafata exterioara din sticla, dureaza de pana la 6 ori mai mult decat tratamentele conventionale.Acesta nu se aplica pe vopsea

Vedeti in clipul de mai jos instructiunile de aplicare:

Vedeti in clipul de mai jos o demonstratie si efectul Aquapel pe parbriz:


Pentru parbriz este necesar 1 bucata aquapel insa pentru toate geamurile sunt necesare 2 bucati !

Mai mult, Aquapel Tratament Hidrofob Geamuri ramane la fel de eficient dupa multe luni de la aplicare, in conditii normale de folosinta, incluzand ploaie torentiala sau zapada, spalari regulate, curatarea geamurilor si sarea de pe drumuri si este ideal atat in sezonul cald cat si in sezonul rece .Instructiuni de utilizare:

- curatati parbrizul folosind un detergent de calitate pentru geamuri . De asemenea, folositi o microfibra pentru a va asigura ca aplicarea se face cat mai bine.

- tineti aplicatorul intre degete cu partea de burete in jos si treceti peste parbriz si celelalte geamuri folosind miscari drepte. Strangeti aripioarele pana ce auziti o pocnitura, moment in care lichidul intra in aplicator, gata pentru folosire imediat. Nu atingeti parti vopsite cu aplicatorul Aquapel. Daca, din greseala, ati atins cu aplicatorul Aquapel orice portiune a masinii, alta decat geamurile, stergeti imediat cu o bucata de hartie uscata.

- uscati geamurile tratate cu o laveta imediat dupa aplicarea Aquapel. Aruncati la cosul de gunoi aplicatorul. Daca geamul nu este sters imediat dupa aplicare, exista pericolul ca solutia sa se usuce prematur iar asta poate necesita lustruire suplimentara.

Atentie:

- un aplicator este suficient pentru o singura aplicare (2 geamuri laterale sau 1 parbriz);
- nu lasati Aquapel Tratament Hidrofob Geamuri sa se usuce natural pe geamuri;
- cand aplicati pe suprafete mari, lucrati pe bucati mici, pentru a preveni uscarea prematura;
- nu aplicati produsul in temperaturi negative sau in soare;

- curatarea geamurilor folosind produse obisnuite de curatare nu afecteaza durabilitatea;AQUAPEL – Tratamentul pentru suprafete de sticla. Tratamentul pentru suprafete de sticla Aquapel schimba modul in care vedeti soseaua. Brevetata de catre PPG Industries, Aquapel utilizeaza o tehnologie dezvoltata pentru industria aviatica.

Aquapel interactioneaza din punct de vedere chimic cu suprafata de sticla crescand rezistenta la aderenta apei, iar umezeala se va scurge de pe sticla. Acesti compusi cu fluor se aplica in cateva minute pe suprafata parbrizului curata, uscata sau pe orice alta suprafata de sticla, si dureaza cu pana la sase ori mai mult decat produsele pe baza de siliciu.

Nu exista pe piata o solutie mai eficienta si mai rezistenta pentru mentinerea si intretinerea parbrizelor. Daca doriti sa va usurati munca, utilizati Aquapel. Aquapel isi pastreaza eficienta si dupa cateva luni de utilizare normala in conditii meteorologice de ploaie si zapada, de spalare a autoturismului si curatare a suprafetei de sticla.

O singura aplicare isi poate pastra efectul pe parcursul unei ierni sau primaveri intregi, chiar si in conditii de utilizare a instrumentelor de spalare si curatare a parbrizului. Reactia chimica fata de suprafata de sticla previne indepartarea substantei prin spalare. Un studiu elaborat de Institutul de Cercetare pentru Transporturi al Universitatii din Michigan, USA a descoperit ca vizibilitatea soferului se poate fi imbunatatita cu pana la 34 % dupa aplicarea tratamentului pe suprafata de sticla a parbrizului.

Studiul a aratat de asemenea o imbunatatire cu 25% in ceea ce priveste timpul de reactie al soferului dupa aplicarea tratamentului. La o viteza de 80 km/h astra inseamna 20 de metri ! Caracteristica cea mai importanta a tratamentului pentru suprafete se sticla Aquapel este imbunatatirea sigurantei conducatorului auto.

Curatarea mai usoara a parbrizului este intradevar o realizare, dar posibilitatea de a vedea clar in conditii meteorologice vitrege este un aspect foarte important. Proiectat initial pentru aplicatii profesioniste pe suprafata parbrizului, gemurilor laterale, lunetei, oglinzilor retroviozoare sau orice alta suprafata de sticla, tratamentul Aquapel are urmatoarele avantaje :

– respinge ploaia,sapada si lapovita permitand o vizibilitate remarcabila

– gheata,zapada si murdaria pot fi indepartate cu usurinta

– reduce efectul de stralucire in conditii de ploaie, in special pe timp de noapte

– prezinta o performanta durabila si eficientaCum funcţionează

Utilizând o tehnologie inovată pentru industria aviaţiei, Aquapel Glass Treatment formează o legătură chimică cu sticla, ceea ce creşte proprietatea de a respinge apa, făcând apa să formeze picături şi să se scurgă uşor de pe sticlă. Acești compuși fluorurați se aplică în doar câteva minute pe un parbriz curat şi uscat, sau pe orice suprafață exterioară din sticlă. Tratamentul are un efect până la de 6 ori mai durabil în comparaţie cu produsele pe bază de silicon.

În plus, Aquapel Glass Treatment rămâne extrem de eficient după luni de utilizare normală, inclusiv în urma unor ploi abundente și ninsori, după spălarea maşinii, curățarea sticlei.

Tratamentul Aquapel Glass Treatment a fost dezvoltat de PPG Industries, lideri în tehnologia sticlei. Atunci când se aplică pe parbrizul unui autovehicul, acest produs inovator îmbunătățește vizibilitatea pe timp de ploaie, atât ziua cât și noaptea. Aquapel® Glass Treatment formează o legătură chimică cu sticla, spre deosebire de alte produse care pur și simplu acoperă sticla. În consecinţă, efectul Aquapel Glass Treatment poate dura de până la 6 ori mai mult în comparaţie cu alte produse. O singură aplicare poate dura 6 luni de zile!

Domeniu de utilizare: Tratament Hidrofob Sticlă.

atentie
Atenție:
H315 – Provoacă iritarea pielii.
H304 – Poate fi mortal în caz de înghiţire şi de pătrundere în căile respiratorii.
H411 – Toxic pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung.
P261 – Evitaţi să inspirați vaporii.
P264 – Spălaţi-vă bine după utilizare.
P301 + P310 – ÎN CAZ DE ÎNGHIŢIRE: sunaţi imediat la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICĂ sau un medic.
P391 – Colectaţi scurgerile de produs.

Compoziție: Fracţia nafta (petrol), Concentrație: ≥50%.

Termen valabilitate: nelimitat.
Specificatii

Producator:
Aquapel
Te-ar putea interesa si...

Va recomandam