Hover on image to enlarge

Sistem racire, stropire, prin pulverizare, pentru terase, 16 duze alama, 12 m MART-217780

MART-217780
in stoc
225.01 lei
+

Comenzile plasate pe site sunt tratate cu prioritate.

Comanda minima 25 lei Livrare prin curier - de la 19 lei Call Center L-V: 08.00 - 20.00 ; S: 08.00 - 16.00
Sistem racire, stropire, prin pulverizare, pentru terase, 16 duze alama, 12 m

Vara se apropie cu pasi repezi, iar temperaturile ridicate vin si ele din urma.

Mentinerea unui climat racoros in casa reprezinta o necesitate in lunile de vara. Din acest motiv, utilizarea unui aparat de aer conditionat pare a fi cea mai buna solutie posibila, pana la ora actuala. Aparatele de aer conditionat, de exemplu, pot imbunatati in mod considerabil calitatea vietii in casa. Majoritatea aparatelor de aer conditionat pe care le gasiti pe piata sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic, ceea ce inseamna ca nu trebui sa va faceti griji ca ele va vor creste prea mult factura energiei electrica. Datorita tehnologiei care este in plina ascensiune la ora actuala, puterea de functionare a aparatelor de aer conditionat este reglata in functie de temperatura pe care doriti sa o aveti, ceea ce va permite sa reduceti considerabil consumul de energie.

Daca pana acum am tot vorbit despre modalitatile de mentinere a unui climat racoros in casa, sa vedem cum putem sa obtinem acelasi lucru si in afara, mai exact in zilele in care alegem sa ne petrecem timpul in gradina.

Ei bine, se pare ca au aparut pe piata sisteme de racire, stropire cu pulverizare, mai exact kit-uri speciale pentru instalarea duzei de pulverizare pentru revigorare in lunile de vara. O ceata placuta vine din duze, avantajul fiind acela ca nu lasa un mediu umed, de asemenea se pot conecta la orice furtun de gradina.
Kitul contine 12 m furtun si 16 duze de stropire. 

Descriere

center;">

Va recomandam