Hover on image to enlarge

Senzori de parcare cu afisaj electronic si sunet

APT-AG22
in stoc
77.26 lei
+

Comenzile plasate pe site sunt tratate cu prioritate.

Comanda minima 25 lei Livrare prin curier - de la 19 lei Call Center L-V: 08.00 - 20.00 ; S: 08.00 - 16.00
ProducatorManiaMall

Descriere

Senzori de parcare cu afisaj electronic si sunetAG22 Senzori de parcare cu afisaj electronic si sunetSenzori de parcare, un mare ajutor la orice parcare auto si la mersul inapoi. Acesta funcționează pe principiul sonarului - emite unde ultrasonice, care după o reflecție de obstacol ne permit să vedem distanța reală a masinii fata de obstacol. Dispozitiv de mers înapoi detectează corect obstacole din calea vehiculului și avertizează șoferul.-După aprinderea lămpii de mers înapoi dispozitivul este alimentat cu energie. Pornirea este indicată printr-un semnal sonor scurt, apoi dispozitivul intră în modul AUTO-CHECK (sistem de control automat al dispozitivului).
-Senzorii de parcare sunt echipati cu un display electronic și sunet. Se afișează distanța față de obstacol și indică in ce parte a vehicolului este obstacol plasat.
-Aparatul funcționează corect dacă autovehiculul se deplasează cu o viteză mai mică de 5 km / h.
-Senzorii pot fi montati în bara de protecție din spate și din față.
-Senzorii cu ultrasunete trebuie să fie curati. Noroiul, praful, etc, poat provoca o funcționare nedorită.Pentru o montare corectă a dispozitivului:-Marcați instalarea de senzori.
-Instalați senzorii în găurile făcute cu burghiul atașat. Senzorii cu ultrasunete ar trebui să fie plasati astfel încât să adere strâns la suprafața barei de protecție și axa sa este paralelă cu suprafața drumului. Senzorii ultrasonici trebuie plasati în așa fel încât câmpul lor de vedere sa fie liber, sa nu existe alte părți ale vehiculului.
-Conectați cablurile de alimentare. Conectați pre-instalat, panoul de afișaj. Nu conectați senzorii.
-Comutarea pe revers, cu toate precauție datorate (dacă este nevoie de aprinderea sau pornirea motorului pentru alimentarea dispozitivului). Dacă dispozitivul este conectat corect va da un semnal sonor scurt, iar ecranul se aprinde.
-Conectați unul dintre senzorii de control și setați obstacolul la o distanță de 1 m de la senzor. Afișajul va arăta distanța și o să dea semnalul corect. În acest mod, ar trebui să verificați restul de senzori. După test, conectati toți senzorii la unitatea de comandă.Specificații:-Sursa de alimentare DC12 V
-Aprovizionare 20mA ~ 200mA
-Ajunge la 0,3 ~ 2,0 m
-Detecție vertical 90 cm
-Detectarea nivelului de 90 cm
-Putere maxima 4W Consum
-Semnalizare acustică
-Măsurarea distanței față de obstacol
-Afișaj.
-Temperatura (° C) -40 ~ + 80Kit-ul include:-Unitate de control central
-Patru senzori cu ultrasunete
-afișaj
-Cablu pentru conexiunea de putere
-Freza speciala pentru perforarea barii pentru senzori.
-Pad dublu-adeziv
-Ghid de utilizare

Producator:ManiaMall
Cod:APT-AG22+B

Recenzii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Va recomandam