Formular de returnare produse
Produsele pot fi returnate in termenul legal de 15 zile de la primirea coletului , iar vanzatorul are obligatia sa returneze suma platita in termen de 30 zile de la returnarea produsului ( in cazul nostru suma pentru retur se vireaza in cel mai scurt timp posibil respectiv 1-5 zile , si nu ajunge sub nici o forma la termenul atat de lung prevazut de lege )

Produsele trebuie sa fie expediate inapoi in ambalajul original prin Nemoc Curier , nederiorat si cu toate accesoriile primite , etichetele cu cod sau alte aspecte importante ce fac parte din produsl primit. De exemplu la covorase este nevoie sa fie expediat cu umerasul cu care a venit deoarece are inscriptionate coduri si model pe eticheta de pe umeras .

Va rugam ambalati produsele intr-o cutie sau folie , nu lipiti banda sau awb - ul de la curier direct pe ambalajul original deoarece se va deteriora si nu vor mai putea fi dezlipite.


ATENTIE !!! Nu inamanti produsul curierului neambalat in alta cutie sau folie stretch deoarece ambalajul original va ajunge dereteriorat.

1. Datele pe care a fost emisa comanda :

2. Informatii despre retur

3. In cazul in care doriti banii inapoi va rugam completati urmatoarele casute

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tastati caracterele pe care le vedeti in imaginea de mai jos.

Profita de promotii! Autentifica-te cu facebook si apasa butonul de Like pentru a prinde cele mai bune promotii AutoLux