Livrare

Livrare prin curier rapid:


- Cost transport de la 19 lei oriunde in Romania (In cazul coletelor mai grele de 10 kg, costul transportului poate creste)

- Timp de livrare 24-72 ore de la confirmarea comenzii (exceptand zilele nelucratoare de sambata si duminica, precum si sarbatorile legale).

- In cazul produselor importate direct de SC Online Business Logistic SRL si care nu se afla in stoc, termenul de livrare se poate prelungi cu pana la 20 zile lucratoare.

- Livrarea se face la domiciliu.

- Plata se face la primirea coletului.

- Livrarea se poate face cu: Nemo Express Curier (Recomandat), DPD, X Curier, Urgent-Cargus Curier sau Fan Courier.

- Livrarea prin Nemo Express Curier se face in orice localitate din Romania fara a se percepe km suplimentari.


Datorita greutatii, in cazul carligelor de remorcare, a scuturilor de motor metalice, jantelor, anvelopelor sau a altor produse grele (peste 10 kg) sau de mari dimensiuni, acestea se expediaza prin X Curier sau Urgent-Cargus Curier, iar costul transportului poate creste (pentru detalii si costuri livrare in cazul acestor produse, va rugam sa ne contactati). In cazul in care nu exista sediu de curier in localitatea dumneavoastra sau in imediata apropiere (localitatea dumneavoastra nu se afla in raza de acoperire) se pot percepe km suplimentari. Vom anunta acest lucru inaintea expedierii daca este cazul!


Livrare in Europa :


- Livram in orice tara din U.E. cu DPD, Atlasib sau Philadelfia (Tabita Tour), Cost aproximativ 1.5 euro / kg.

- Livrarea in alte tari se face doar cu plata in avans.