Hover on image to enlarge

Kit pentru reparatie parbriz sau geam auto

APT-AG538A
in stoc
28.99 lei
+

Comenzile plasate pe site sunt tratate cu prioritate.

Comanda minima 25 lei Livrare prin curier - de la 19 lei Call Center L-V: 08.00 - 20.00 ; S: 08.00 - 16.00
Cumpără împreună

Descriere

Un set pentru repararea daunelor la geamurile auto. Îndepărtați venele de păianjen urât de pe geam și protejați spărturile de lărgirea lor.


Caracteristicile produsului:
Datorită acestui set, puteți să vă reparați singuri parbrizul.
Zgârieturile adânci rezultate din fisuri vor deveni aproape invizibile, iar geamul va fi protejat de creșterea viitoare a deteriorărilor. Este potrivit pentru repararea daunelor în formă de ochiuri mici, odată ce fisurile longitudinale nu depășesc 15 cm. Datorită cantității mari de clei din set, setul este potrivit pentru utilizare reutilizabilă.
Efect rapid - întreaga procedură de aplicare a adezivului durează câteva minute, iar adezivul se usucă în 10 minute de expunerea la soare (adeziv UV).


INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE:
Înainte de a începe lucrul, curățați și degresați sticla pe ambele părți. De asemenea, este necesar să se îndepărteze orice rămășiță de sticlă sub formă de stropi și mici cruste.


Fixați crucea de atașare cu ventuze la geam, astfel încât orificiul său central să fie direct deasupra fisurii.
Gaura centrală a șurubului de fixare păianjen cu un aplicator cu șurub (spațiu), astfel încât capătul aplicatorul în contact cu centrul pic mai greu fisuri, apoi scoateți pistonul aplicatorului.
Așezați cantitatea corectă de adeziv în aplicator (în funcție de mărimea crack-ului). De obicei, doar 5-10 picături pentru leziuni mai mici (4-7 mm în diametru).
Înlocuiți pistonul în aplicator până când se oprește, apoi îndepărtați și strângeți din nou (de preferință, de mai multe ori), pistonul în aplicator, astfel încât adezivul poate ajunge în cât mai multe locașuri de împingere simultan aer de daune. Când înșurubați pistonul, observați dacă adezivul se răspândește în leziune complet umplând-o. Dacă este necesar, adăugați o altă porțiune a adezivului. Adezivul trebuie să umple complet daunele.
Deșurubați pistonul din aplicator.
Așteptați ca aspiratorul să aspiră aer de sub aplicator.
Înșurubați pistonul cât mai mult posibil. Asigurați-vă că daunele sunt complet umplut.
Deșurubați pistonul și aplicatorul.
Scoateți crucea de montare.
Aplicați 2 picături de adeziv la deteriorarea sigilată și acoperiți folia de protecție apăsând-o ușor, astfel încât să nu existe bule de aer sub ea.
Afișați timp de 10 minute la soare sau la lampa UV. Procesul de întărire a adezivului are loc numai sub influența radiației UV.
Răzuitorul atașat cu lama mașinii este adeziv în exces (cu mișcări rapide blânde la un unghi de 90 °, fără teama de a zgâria geamul).
În cazul unei fisuri lungi, longitudinale, aplicați adezivul de-a lungul fisurii (fără a utiliza aplicatorul) și apoi întindeți întreaga lungime a fisurii cu o folie protectoare. Apoi urmați instrucțiunile anterioare.
În cazul unor eventuale deficiențe ale lipirii, repetați procedura.


În set:
- Inel cu ventuze
- Aplicator de lipici
- lipici
- Razor cu o prindere sigură
- Dungi din folie
- Manual de utilizare
Recenzii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Va recomandam