Hover on image to enlarge

Kit Incalzire Scaun Auto Carbon cu 6 Trepte pentru 1 Scaun (Sezut + Spatar)

AUI2-1SC6TR
in stoc
199.99 lei
+

Comenzile plasate pe site sunt tratate cu prioritate.

Comanda minima 25 lei Livrare prin curier - de la 19 lei Call Center L-V: 08.00 - 20.00 ; S: 08.00 - 16.00
Cumpără împreună

Descriere

Kit Incalzire Scaun Auto Carbon cu 6 Trepte pentru 1 Scaun (Sezut + Spatar)


Kiturile de incalzire din carbon permit transformarea usoara a scaunelor normale in scaune cu incalzire. Grosimea redusa a elementelor de incalzire permite o instalare nedetectabila iar constructia din carbon va usura instalarea acestora pe orice scaune.


Incalzirile din carbon unt net superioare tuturor celorlalte tipuri de incalziri datorita mai multor caracteristici: putere de incalzire, viteza de incalzire, flexbilitate si rezistenta mecanica, fiabilitate, posibilitatea perforarii, taierii elementelor.


Incalzirea din carbon vine complet echipata pentru un scaun si contine: doua elemente de incalzire pentru scaun, cablaj cu unitate digitala de control, un buton de incalzire rotativ cromat Luxury iluminat albastru. Kiturile de incalzire au reglaj cu 6 trepte.


De ce incalziri din carbon?

Pentru ca acest material este folosit la scara larga de constructorii de masini premium de pe piata (Audi, Mercedes, BMW, etc) si este cel mai performant tip de incalzire de la acest moment.


Cat de repede se incalzesc?

Incalzirile de carbon au o putere de circa 50-60W per scaun fata de cei 32-38W prezenti la celelalte tipuri de incalziri. Aceasta putere si natura materialului permite o incalzire ultra rapida de circa 1-2 minute maxim.

Ce aduce in plus incalzirea din carbon fata de celelalte tipuri?

Carbonul este prezent in interiorul elementelor de incalzire sub forma unei plase. Acest aranjament face posibila uniformizarea incalzirii, cresterea puterii de incalzire pe element si deasemenea a vitezei de incalzire, asigura flexibilitatea elementelor si rezistenta lor in timp si permite taierea , intreruprea sau perforarea elementelor fara a afecta functionarea acestora.

Ce dimensiuni au elementele de incalzire?

Elementele de incalzire au dimensiunea de 48X27 cm. Elementele din carbon au design aparte fata de celelalte incalziri din carbon. Aranjamentul fibrelor de carbon este mult mai dens fata de incalzirile standard fagure si ofera un randament mai ridicat.

Ce tip de buton are incalzirea?

Incalzirile au buton rotativ cromat tip Luxury cu 6 trepte iluminat albastru. Butonul functioneaza ca un potentiometru cu 6 trepte. Iluminarea butonului este albastra iar aspectul cromat ii da un look foarte elegant ce este in ton cu orice bord modern.

Cat de sigure sunt incalzirile?

Incalzirile sunt dotate cu un contact de tip bimetal ce intrerupe alimentarea in conditiile in care se creste peste temperatura de siguranta. De asemenea textilul pernelor este ignifug. Siguranta incalzirilor este indentica cu cea a celor OEM.

Cum se instaleaza incalzirile?

Elemetele de incalzire se introduc in scaun intre tapiterie si buretele scaunului. Firele sunt conectate la plus contact iar butonul fixat unde se doreste. Instalarea este foarte simpla.

Daca am tapiterie de piele vor functiona aceste incalziri?

Incalzirile functioneaza cu absolut orice fel de tapiterie.Continut pachet:

2 elemente incalzire carbon cu suprafata de 48 cm X 27 cm (sezut si spatar) - 12 V - Putere 55W-60W per scaun.

Cablaj cu unitate digitala de control si buton 6 trepte rotativ cromat Luxury iluminat AlbastruVa recomandam