Hover on image to enlarge

Kit incalzire pentru scaune auto sezut si spatar, din carbon, buton VW cu 5 trepte, pentru 1 scaun

AUI-AI1S5TPOT00
Momentan Indisponibil
160.00 lei

Comenzile plasate pe site sunt tratate cu prioritate.

Comanda minima 25 lei Livrare prin curier - de la 19 lei Call Center L-V: 08.00 - 20.00 ; S: 08.00 - 16.00
Descriere

Cu ajutorul kiturilor de incalzire in scaune auto din carbon va veti putea bucura de un confort sporit pe timpul iernii. Instalarea kitului este usoara datorita elementelor de incalzire subtiri si a constructiei din carbon a acestora, ce permite taierea sau gaurirea acestora.
Incalzirile in scaune carbon se deosebesc de restul produselor de pe piata prin caracteristici de top: putere de incalzire inalta (55-60W per scaun), viteza de incalzire superioara(cu pana la 20% mai mare), flexbilitate si rezistenta mecanica sporita(constructie tip sandwich pentru protejarea elementului de incalzire din carbon), fiabilitate(rata de defectare de sub 0.1% la 3 ani).
Kitul este complet echipat pentru un scaun si contine: doua elemente de incalzire din carbon (1 sezut, 1 spatar), cablajele necesare, un buton de incalzire. Incalzirea in scaun este dotata cu buton tip potentiometru VW cu 5 trepte de putere. Butonul tip potentiometru VW cu 5 trepte ofera un confort ridicat datorita posibilitatii de reglare mai fina a puterii incalzirii.
Dimensiunea elementelor de incalzire din carbon este de 48X28 cm, lucru ce permite instalarea chiar si pe cele mai mari scaune. Constructia din carbon a elementelor ofera un timp de incalzire redus(circa 1 minut) si o caldura uniforma pe toata suprafata acestora. Fiecare element de incalzire este dotat cu termostat bimetal de siguranta si este construit din materiale ignifuge.
Instalarea se poate realiza pe orice model de scaun(sport, normal, cu ventilatie etc) si orice model de tapiterie(textil, piele naturala, piele sintetica, huse). Fibra de carbon permite perforarea sau taierea elementelor de incalzire pentru a putea fi instalate pe cele mai complexe forme de tapiterie.


Date tehnice:

Suprafata element incalzire: 48 cm X 28 cm
Putere incalzire: 55W-60W
Voltaj: 12V


Continut pachet:

2 elemente incalzire carbon cu suprafata de 48 cm X 28 cm (1 sezut si 1 spatar)
cablaj cu buton tip potentiometru VW cu 5 trepte de putere
Manual instalare

Va recomandam