Hover on image to enlarge

Kit incalzire pentru scaune auto sezut si spatar, din carbon, buton patrat RGB cu 3 trepte, pentru 2 scaune

AUI-AI2S3TPSH94
in stoc
350.00 lei
+

Comenzile plasate pe site sunt tratate cu prioritate.

Comanda minima 25 lei Livrare prin curier - de la 19 lei Call Center L-V: 08.00 - 20.00 ; S: 08.00 - 16.00
Cumpără împreună

Descriere

Kiturile de incalzire in scaune auto cu 3 trepte va ofera confort termic deosebit si in cele mai geroase zile de iarna. Performanta elementelor de carbon se imbina cu noul design al butonului cu 3 trepte PUSH RGB PATRAT. Butonul este usor de integrat in plansa de bord sau pe plasticul lateral de la sezutul scaunului datorita formei rotunde a corpului (doar aspectul exterior este patrat, forma butonului fiind cilindrica). Datorita faptului ca butonul revine mereu la pozitia 0 in cazul deconectatii alimentarii veti scapa de grija verificarii starii butonului.
Este construita cu un model nou de elemente de fibra de carbon cu un aranjament unic, tip W, superior celui standard tip fagure(model Romb). Incalzirile in scaune carbon se deosebesc de restul incalzirilor prin: putere de incalzire mai ridicata (55-60W per scaun), viteza de incalzire superioara(cu pana la 20% mai mare), flexbilitate si rezistenta mecanica sporita(constructie tip sandwich pentru protejarea elementului de incalzire din carbon), fiabilitate(rata de defectare de sub 0.1% la 3 ani).
Setul vine complet pentru doua scaune si contine: patru elemente de incalzire din carbon (2 sezuturi si 2 spatare), 2 cablaje cu unitate de control digital, doua butoane de reglaj al puterii. Kiturile de incalzire sunt dotate cu buton rotund cu 3 trepte RGB. Butonul isi schimba iluminarea in functie de fiecare treapta astfel: alb – oprit ; rosu – puternic ; verde – mediu ; albastru – incet. Un element ESENTIAL al acestui set este faptul ca fiecare cablaj cu unitate de control si buton guverneaza un singur scaun. Acest lucru permite o durata de viata mai mare a instalatiei electrice/unitatiie electronice de control si o singuranta sporita datorita faptului ca instalatia nu este suprasolicitata.
Noile modele de elemente de incalzire de carbon au dimensiuni 48X28 CM si pot acoperi cele mai mari scaune. Constructia din carbon cu model W le ofera un timp de incalzire redus(sub 1 minut) si o caldura uniforma pe toata suprafata. Dotate cu termostat bimetal de siguranta si construite din materiale ignifuge, elementele sunt extrem de sigure in operare.
Kitul poate fi instalat pe orice fel de scaun(sport, normal, cu ventilatie etc), orice fel de tapiterie(textil, piele naturala, piele sintetica, huse). Posibilitatea perforarii sau taierii elementelor de incalzire permite instalarea pe cele mai complexe forme de tapiterie.


Specificatii:

Suprafata element incalzire: 48 cm X 28 cm
Putere incalzire: 55W-60W
Voltaj: 12V


Continut pachet:

4 elemente incalzire carbon cu suprafata de 48 cm X 28 cm (2 sezuturi si 2 spatare)
2 cablaj cu buton PUSH RGB PATRAT 3 trepte
Manual instalare

Va recomandam