Hover on image to enlarge

Kit incalzire pentru scaune auto sezut si spatar, din carbon, buton 6 trepte Luxury Red, pentru 1 scaun

AUI-AI1S6TROT22
in stoc
200.00 lei
+

Comenzile plasate pe site sunt tratate cu prioritate.

Comanda minima 25 lei Livrare prin curier - de la 19 lei Call Center L-V: 08.00 - 20.00 ; S: 08.00 - 16.00
Cumpără împreună

Descriere

Varful de gama in randul incalzirilor in scaune din carbon este reprezentat de kiturile de incalzire in scaun din carbon cu 6 trepte Luxury. Fiind ultimul model aparut pe piata acest tip de kit imbina performantele de top cu un design premium al butonului de comanda. Butonul rotativ cu 6 trepte de putere Luxury ofera, pe langa o gama mai larga de optiuni de putere, un aspect deosebit de elegant datorita insertiilor cromate si al luminii rosii. Butonul poate fi usor montat in consola centrala sau plansa de bord, oferind un aspect OEM.
Incalzirea in scaun din carbon este de acum echipata cu un nou model de elemente de fibra de carbon cu un aranjament nou tip W superior celui standard tip fagure(model Romb). Acest fapt face incalzirea Luxury net superioare tuturor celorlalte tipuri de incalziri datorita mai multor caracteristici: putere de incalzire mai ridicata (55-60W per scaun), viteza de incalzire superioara(cu pana la 20% mai mare), flexbilitate si rezistenta mecanica sporita(constructie tip sandwich pentru protejarea elementului de incalzire din carbon), fiabilitate(rata de defectare de sub 0.1% la 3 ani).
Kit-ul vine complet echipat pentru un scaun si contine: doua elemente de incalzire din carbon (sezut si spatar), cablajul necesar, un buton de reglaj al puterii.
Noile modele de elemente de incalzire de carbon au dimensiuni 48X28 CM si pot acoperi cele mai mari scaune. Constructia din carbon cu model W le ofera un timp de incalzire redus(sub 1 minut) si o caldura uniforma pe toata suprafata. Dotate cu termostat bimetal de siguranta si construite din materiale ignifuge, elementele sunt extrem de sigure in operare.
Instalarea kitului poate fi realizata pe orice model de scaun(sport, normal, cu ventilatie etc) si orice model de tapiterie(textil, piele naturala, piele sintetica, huse).


Date tehnice:

Suprafata element incalzire: 48 cm X 28 cm
Putere incalzire: 55W-60W
Voltaj: 12V


Continut pachet:

2 elemente incalzire carbon cu suprafata de 48 cm X 28 cm (sezut si spatar)
1 cablaj cu buton rotund rotativ 6 trepte Luxury iluminat rosu
Manual instalare.

Va recomandam