Hover on image to enlarge

Kit incalzire pentru scaune auto sezut si spatar, din carbon, buton 6 trepte Luxury Green, pentru 2 scaune

AUI-AI2S6TROT33
in stoc
370.00 lei
+

Comenzile plasate pe site sunt tratate cu prioritate.

Comanda minima 25 lei Livrare prin curier - de la 19 lei Call Center L-V: 08.00 - 20.00 ; S: 08.00 - 16.00
Cumpără împreună

Descriere

Varful de gama in randul incalzirilor in scaune din carbon este reprezentat de kiturile de incalzire in scaune din carbon cu 6 trepte Luxury. Fiind ultimul model aparut pe piata acest tip de kit imbina performantele de top cu un design premium al butonului de comanda. Butonul rotativ cu 6 trepte de putere Luxury ofera, pe langa o gama mai larga de optiuni de putere, un aspect deosebit de elegant datorita insertiilor cromate si al iluminarii verde. Butoanele pot fi usor montate in consola centrala sau plansa de bord, oferind un aspect OEM.
Incalzirile in scaune sunt de acum echipate cu un nou model de elemente de fibra de carbon cu un aranjament nou tip W, superior celui standard tip fagure(model Romb). Acest fapt le face net superioare tuturor celorlalte tipuri de incalziri datorita mai multor caracteristici: putere de incalzire mai ridicata (55-60W per scaun), viteza de incalzire superioara(cu pana la 20% mai mare), flexbilitate si rezistenta mecanica sporita(constructie tip sandwich pentru protejarea elementului de incalzire din carbon), fiabilitate(rata de defectare de sub 0.1% la 3 ani).
Kit-ul este complet echipat pentru doua scaune, contine doua elemente de incalzire din carbon pentru fiecare scaun(total: 2 sezuturi, 2 spatare), cablajele necesare(total: 2 cablaje), cate un buton de incalzire pentru fiecare scaun(total: 2 butoane).
Kiturile sunt dotate cu butoane rotunde rotative cromate cu 6 trepte iluminate verde. Un element ESENTIAL al acestui kit este faptul ca fiecare cablaj cu unitate de control si buton guverneaza un singur scaun. Acest lucru permite o durata de viata mai mare a instalatiei electrice/unitatiie electronice de control si o singuranta sporita datorita faptului ca instalatia nu este suprasolicitata.
Noile modele de elemente de incalzire de carbon au dimensiuni 48X28 CM si pot acoperi cele mai mari scaune. Constructia din carbon cu model W le ofera un timp de incalzire redus(sub 1 minut) si o caldura uniforma pe toata suprafata. Dotate cu termostat bimetal de siguranta si construite din materiale ignifuge, elementele sunt extrem de sigure in operare.
Kitul poate fi instalat pe orice fel de scaun(sport, normal, cu ventilatie etc), orice fel de tapiterie(textil, piele naturala, piele sintetica, huse). Posibilitatea perforarii sau taierii elementelor de incalzire permite instalarea pe cele mai complexe forme de tapiterie.


Specificatii:

Suprafata element incalzire: 48 cm X 28 cm
Putere incalzire: 55W-60W
Voltaj: 12V


Continut pachet:

4 elemente incalzire carbon cu suprafata de 48 cm X 28 cm (2 sezuturi si 2 spatare)
2 cablaje cu buton rotund rotativ 6 trepte Luxury iluminat verde
Manual instalare

Va recomandam