Hover on image to enlarge

Kit incalzire pentru scaune auto sezut si spatar, din carbon, buton 2 trepte, pentru 1 scaun

AUI-AI1S2TBSC00
in stoc
140.00 lei
+

Comenzile plasate pe site sunt tratate cu prioritate.

Comanda minima 25 lei Livrare prin curier - de la 19 lei Call Center L-V: 08.00 - 20.00 ; S: 08.00 - 16.00
Cumpără împreună

Descriere

Kiturile de incalzire in scaune din carbon permit transformarea usoara a scaunelor normale in scaune cu incalzire. Grosimea redusa a elementelor de incalzire permite o instalare nedetectabila iar constructia din carbon va usura instalarea acestora pe orice model scaune.
Kiturile de incalzire din carbon sunt net superioare tuturor celorlalte tipuri de incalziri datorita mai multor caracteristici: putere de incalzire mare (55-60W per scaun), viteza de incalzire superioara(cu pana la 20% mai mare), flexbilitate si rezistenta mecanica sporita(constructie tip sandwich pentru protejarea elementului de incalzire din carbon), fiabilitate(rata de defectare de sub 0.1% la 3 ani).
Vine complet echipat pentru 1 scaun si contie: doua elemente de incalzire din carbon (1 sezut, 1 spatar), cablajele necesare, un buton de incalzire basculant cu 2 trepte : HI – OFF- LOW.
Elementele de incalzire din carbon au dimensiuni generoase(48X28 CM) pentru a acoperi si cele mai mari scaune. Constructia din carbon le ofera un timp de incalzire redus(circa 1 minut) si o caldura uniforma pe toata suprafata. Dotate cu termostat bimetal de siguranta si construite din materiale ignifuge, elementele sunt extrem de sigure in operare.
Kitul poate fi instalat pe orice fel de scaun(sport, normal, cu ventilatie etc), orice fel de tapiterie(textil, piele naturala, piele sintetica, huse). Posibilitatea perforarii sau taierii elementelor de incalzire permite instalarea pe cele mai complexe forme de tapiterie.


Specificatii:

Suprafata element incalzire: 48 cm X 28 cm
Putere incalzire: 55W-60W
Voltaj: 12V


Continut pachet:

2 elemente incalzire carbon cu suprafata de 48 cm X 28 cm (1 sezut si 1 spatar)
1 cablaj cu buton rotund basculant HI/OFF/LOW
Manual instalare

Va recomandam