Comanda acum si primesti cadou un Voucher de Cumparaturi AutoLux !

Valoare voucher: 108.00 lei
Timp ramas:
23:59:00
Promotie activa de la orele 17:10 pana la orele 23:59 • Cuponul primit reduce 10% din comanda in care este folosit
Folie geamuri auto omologata profesionala SolarZone 20% transparenta

Folie geamuri auto omologata profesionala SolarZone 20% transparenta autolux

FOL-09561

SolarZone


120.00  RON
Pretul este final si include 19% TVA
+
Comenzile plasate pe site sunt tratate cu prioritate.

Comanda minima 25 lei

Livrare prin curier - de la 19 lei

Call Center L-V: 08.00 - 20.00 ; S: 08.00 - 16.00

Folie geamuri auto omologata profesionala SolarZone 20% transparenta

Aceste foliidetin certificat de omologare si conformitate rar stampilat si semnat de firma autorizata insa trebuie montate in service autorizat.


Contine : Certificat de omologare si conformitate rar Timbre rar Holograma rar Instructiuni de montare Kit de montareFolie auto profesionala la dimensiunea automobilului specificat in comanda Foliile auto sunt proiectate pentru a asigura aspect, performanta si protectie. Renumite pentru calitate,stabilitatea culorilor si al stratului antizgariere, foliile sunt durabile si nu necesita o intretinere speciala.


Protectie solara Razele solare pot incalzi interiorul masinii la limite insuportabile. O folie profesionala reduce temperaturainterioara chiar si cu 16°C, asigura o calatorie placuta, reduce sarcina instalatiei de aer conditionat,economiseste combustibil.


Protectie UV Razele UV dauneaza atat interiorului masinii, cat si pielii umane. Folia formeaza o bariera care respinge peste 99%din razele UV, protejand interiorul masinii si sanatatea pasagerilor. Siguranta Folia asigura intimitate interiorului autoturismului dvs. ferindu-l de privirile indiscrete ale hotilor. Tot odatain cazul unui incidend soldat cu spargerea geamului, aceasta impiedica imprastierea cioburilor in interiorulautoturismului dvs. Calitate Pentru o calitate durabila foliile sunt produse din materii prime de cea mai buna calitate.


Adezivul are o aderentaputernica, durabilitate si claritate optica. Folie auto omologata pentru geamurile din spate ale autoturismului. Folie auto 5%Proprietati folie autorizata: Reflectia energiei solare - 7% Absorbtia energiei solare - 54% Reflectia luminii - 5% Folie auto 20%Proprietati folie autorizata: Reflectia energiei solare - 7% Absorbtia energiei solare - 42% Reflexia luminii - 6% FoliileSolarZonesuntmontate pentru a mari performanta si securitatea geamurilor cladirilor si autovehiculelor. Folia imbunatateste aspectul exterior al geamului si sporeste comfortul, protectia persoanelor din interior. Foliile solare reduc la minim efectul de orbire si "punctele calde", reduc acumularea de caldura si consumul de energie, elimina radiatiile UV. Foliile antiefractie si de siguranta retin cioburile de sticla in cazul spargerii geamului, ele fiinddisponibile si cu proprietati de control al radiatiilor solare. Caracterul distinctiv al gamei de folii SolarZone consta in calitatea superioara si tehnologia deultima orabrevetata in SUA.


Calitatea foliilor este rezultatul compusilor chimici superiori, poliesterului de inalta calitate, metodelor de fabricatie avansate, mediului de lucru inatmosfera controlata si respectarii cu strictete a standardelor de asigurare a calitatii ISO 9001.Se monteaza in service autorizat.

In aceste imagini va prezentam transparenta geamurilor .


Atentie : Din interiorul masinii vizibilitatea in exterior este mare , insa in imagini este prezentata vizibilitatea din exterior in interior .Producator:SolarZone
Cod:SZN1-SZN-FOL-09561
Produs livrat de Autolux.
Garantie si siguranta.
Produs de calitate.
Orice produs Autolux este asigurat pana la primirea de catre clientul nostru.
In limita stocului disponibil.
Pozele pot avea titlu informativ.

Nici o postare găsită


Scrie parerea ta! Nu posta intrebari deoarece nu vei fi atentionat cand se raspunde. Scrie parerea ta despre acest produs !