Hover on image to enlarge

Compresor auto cu alimentare 12 V 280 PSI, Hofftech FMG-W-0012383

FMG-W-0012383
Momentan Indisponibil
52.88 lei

Comenzile plasate pe site sunt tratate cu prioritate.

Comanda minima 25 lei Livrare prin curier - de la 19 lei Call Center L-V: 08.00 - 20.00 ; S: 08.00 - 16.00
Intotdeauna anvelopele sub presiunePresiunea in anvelope a masinilor si a bicicletelor este foarte importanta. De exemplu, este mai sigur sa conduceti cu anvelopele la presiunea corecta. In plus, co...
Descriere

Intotdeauna anvelopele sub presiune
Presiunea in anvelope a masinilor si a bicicletelor este foarte importanta. De exemplu, este mai sigur sa conduceti cu anvelopele la presiunea corecta. In plus, costa mai putina energie cand pedalezi si mai putin combustibil cand conduci. Cu ajutorul compresorului Hofftech, este intotdeauna usor sa obtineti anvelopele la presiunea corecta. Puteti avea grija de asta acasa sau in deplasare.

Intotdeauna un compresor disponibil
Avantajul utilizarii compresorului de la Hofftech este ca acest lucru este posibil oricand, oriunde. Deoarece compresorul este compact si usor de transportat. Acest lucru este important in vacanta, de exemplu. Oriunde v-ati afla, anvelopele pot fi intotdeauna umflate imediat. De altfel, acest lucru nu se aplica numai anvelopelor. Mingile, saltelele de aer si alte lucruri pot fi, de asemenea, umflate in acest fel. Acest lucru este cu siguranta de mare importanta in vacanta. Puteti face orice intr-o clipa.

Specificatii
Marca: Hofftech Germany
Tip: Compresor de aer compact
Presiune maxima: 250 PSI
Alimentare: conexiune 12V (bricheta)
Supape incluse: 2 mustiucuri si 1 supapa cu ac
Lungimea cablului: 2,8 metri
 

Va recomandam