Adaptor Bluetooth Auto 12V cu Mufa Jack pentru AUX de la Masina, Microfon si Cablu USB

MXY-6607
Momentan Indisponibil
22.00 lei

Comenzile plasate pe site sunt tratate cu prioritate.

Comanda minima 25 lei Livrare prin curier - de la 19 lei Call Center L-V: 08.00 - 20.00 ; S: 08.00 - 16.00
ProducatorPalmonix

Descriere

Adaptor Bluetooth Auto 12V cu Mufa Jack pentru AUX de la Masina, Microfon si Cablu USB

Caracteristici:
APLICAȚIE GENERALĂ - compatibil cu majoritatea telefoanelor cu iOS și Android, precum și cu alte dispozitive care acceptă conexiuni Bluetooth.
CARACTERISTICI SUPERIOARE SUNET - dispozitivul are rolul de a împiedica efectul de "ecou" și reducerea zgomotului.
SPECIFICAȚII - Dimensiunile adaptorului (lungime / lățime / înălțime): 1,2 / 1,4 / 5,8cm; lungimea cablului de 20 cm; greutate set14,5 g; greutate cu ambalaj 34g.
MICROFON INCORPORAT - vă permite să efectuați apeluri telefonice, garantând astfel suportul telefonic eficient și sigur în timp ce conduceți.
CONFIGURARE SIMPLĂ - se conectează automat la majoritatea dispozitivelor standard care acceptă conexiuni Bluetooth.SPECIFICAȚII:
-Bluetooth: 4.1.
-frecvență: 2,4 GHz.
-gama: 8-10m.
-Timp de încărcare: 1h.
-timpul de lucru: 4 ore.
-dimensiunile adaptorului (lungime / lățime / înălțime): 1,2 / 1,4 / 5,8cm.
-lungime cablu: ~ 20cm.
-greutate set: 14,5 g.
-greutate cu ambalaj: 34g.


Setul include:
-Adaptor Bluetooth
-Adaptor jack-jack de 3,5 mm.
-Cablu USB - microUSB.


Dispozitivele electronice moderne, în multe cazuri au tehnologia de conectare Bluetooth ca standard. Dacă doriți să le utilizați cu echipamente care nu oferă utilizatorilor astfel de oportunități, merită echipat cu un adaptor Bluetooth care garantează o astfel de soluție. Conectați doar adaptorul Bluetooth la intrarea audio pe orice tip de echipament , utilizând adaptorul jack de 3,5 mm - inclus. Fie că este vorba de un set audio în mașină, un set de muzică de acasă sau orice alt dispozitiv care vă oferă un semnal în Bluetooth, puteți porni imediat transmisia de semnale fără fir. Astfel puteți asculta rapid și eficient muzică de pe iPod, iPhone, iPad, tablete și telefoane Android, precum și computere.

Dispozitivul este, de asemenea, destinat utilizării în mașină. Nu numai că vă va permite să transferați muzică la echipamentul audio, dar vă permite de asemenea să gestionați apelurile telefonice cu un singur buton. Funcționează pe principiul unui sistem hands-free, care îmbunătățește siguranța conducerii atunci când se efectuează apeluri telefonice. Microfonul încorporat colectează în mod corespunzător sunetul, combinate cu funcția de prevenire a efectului „ecou“, pentru zgomot redus și interferențe, este o soluție extrem de eficientă în timpul condusului. Transmițătorul Bluetooth este ușor de configurat pentru a funcționa cu dispozitivele care transmit un semnal. Intregul serviciu se efectuează cu ajutorul unui singur buton, care inițiază procesul de conectare a dispozitivelor. Raza de acțiune de până la 10 m vă permite să vă mișcați liber cu echipamentul, ceea ce este important, de exemplu, atunci când utilizați dispozitive electronice mobile care transmit un semnal la un receptor Bluetooth la un moment dat.


Adaptorul Bluetooth este alimentat de la bateria reîncărcabilă internă care este încărcată cu ajutorul cablului USB inclus , utilizând un încărcător sau un alt dispozitiv cu un port USB. Pentru a economisi energie, dispozitivul folosește un comutator automat , care după o medie de 3 minute fără a primi un semnal oprește alimentarea cu energie electrică.


Adaptorul vă oferă de asemenea posibilitatea de a-l conecta la căști.Producator:Palmonix
Cod:MXY14-6607

Recenzii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Va recomandam